Лінія виробництва сиру 100 - 1000 л
Компанія АТТІС є виробником та постачальником обладнання з виробництва сиру. Переробка молока об'ємом від 100 літрів до 6000
літрів на добу з функціями пастеризації, охолодження, сквашування.
Лінії (цехи) з виробництва сиру виробляємо під Ваше замовлення, будь-якої складності та комплектації.
Асортимент продукції, що виробляється: творог, м'які та тверді сири.
Також можливо виготовлення:
молоко пастеризоване, вершки, сметана, масло вершкове, йогурт, ряжанка, кефір.
ЕТАПИ ВИРОБНИЦТВА
Для будь-якого класу сиру виробництво складається з основних етапів:
- приймання – нагрівання та додавання сичужних речовин;
- вироблення сирного зерна;
- формування відбувається насипом або із пласта під шаром сироватки;
- пресування чи самопресування – видалення надлишків сироватки під впливом власної ваги чи пресах;
- посолка - надання сиру певної смакової насиченості;
- дозрівання – відбувається у спеціальних камерах, де у процесі формується смак продукту, що залежить від смакових та ароматичних речовин;
- зберігання та упаковка – упаковують у полімерні плівки.
Список обладнання лінії:
- Охолоджувач молока.
- Сироварка-пастеризатор, ферментатор, заквасочник.
- Сепаратор-вершковідділювач.
- Маслобійка.
- Візок для формовки.
- Технологічні столи.
- Прес пневматичний.
- Форми.
- Ванна для соління.
- Ванна для миття.
- Насоси та гнучка трубопровідна арматура.
- Камера для дозрівання і визрівання сиру.
- Комплект ручного допоміжного інструменту.
- Лабораторне обладнання.
Наші технологи складають лінію індивідуально під кожного клієнта, згідно Вашого технічного завдання.
Після виготовлення та встановлення Обладнання у Замовника проводиться МАЙСТЕР-КЛАС З ВИРОБНИЦТВА СИРІВ.
Гарантійне та сервісне обслуговування.
Готова продукція виготовлена на сироробна ванна АТТІС |
|
Зроблено з любов'ю
Виробляємо, доставляємо, монтуємо, навчаємо, гарантійне та сервісне обслуговування
ПРОВОДИМО МАЙСТЕР-КЛАС З ВИРОБНИЦТВА СИРІВ
|