RU |
Україна, м.Київ, Тел. (050) 331-5527, Тел. (050) 462-5677, Тел. (067) 828-4303 |
|
|
Установки пастеризаційно-охолоджувальні пластинчасті автоматичні 1000 – 25000 л/год.
Пастеризаційно-охолоджувальні установки (ПОУ), призначені для одночасного швидкого нагрівання та охолодження продукту (молока, води, соків без м'якоті, вина, квасу, пива та інш.) у потоці до заданої температури. Економія енергії до 93% у секції регенерації. Пастеризатори виконані на загальній рамі з н/ж профілю, на якому змонтовані:
- Секція пастеризації, регенерації, охолодження (нержавіюча пластина AISI316, робочий тиск до 10 атм, гумове ущільнення EPDM HT, температура до +150°С).
- Пульт керування із сенсорною панеллю
- Витримувач.
- Насос молочний.
- Насос гарячої води.
- Бачок зрівняльний із поплавцем.
- Регулятор потоку.
- Клапан перемикаючий н/ж (пастеризований – недопастеризований).
- Теплообмінник пар-гаряча вода.
- Заслінка, що регулює витрати пари.
- Вентиль паровий.
- Датчики температури молока та теплоносія.
- Комплект продуктопроводів н/ж.
- Конденсатовідвідник.
Переваги додаткового проміжного водяного контуру
- У секції пастеризації циркулює не пароводяна суміш, а лише гаряча вода (дисцилят), що виключає відкладення солей на пластинах.
- Температура гарячої гарячої води в секції пастеризації вище всього на 1-3°С температури молока, - це м'який режим теплової обробки, що більш бажано для білка в молоці.
Вартість пастеризаційно-охолоджувальної установки залежить від комплектації та визначається після заповнення «Опитувального листа»
Застосування програмованих контролерів з ПЗ «САТТІ» і панелей з сенсорним екраном дозволяють автоматизувати роботу пастустановок, а також систем, що включають в себе пастустановки, сепаратори, гомогенізатори, насоси, ємності та СІП-мийку.
Фахівцями АТ «АТТІС» розробляється програмне забезпечення для різних рецептів та технологічних процесів зі швидким переналагодженням. Тобто оператору достатньо вибрати на панелі в меню завдання «Який продукт» вироблятиметься (молоко, кефір, йогурт тощо) і пастеризатор самостійно вийде на робочий режим температур та продуктивності згідно з алгоритмом. Спочатку пастеризатор розженеться на воді, потім перейде на продукт. Після закінчення продукту відбудеться виштовхування продукту водою та ополіскування. При підключенні пастеризатора до СІП мийки відбудеться автоматичне миття пастустановки та «Зупинка». Згідно з зручним програмним забезпеченням оператор може самостійно створити додатковий алгоритм роботи установки для нового продукту.
Продуктивність в установці визначається і підтримується постійною за допомогою контролера з ПЗ «САТТІ». Він отримує дані від витратоміру та керує насосом продукту через частотний перетворювач.
Застосування універсальних автоматизованих пастустановок дозволяє підвищити якість продукції і максимально зменшити вплив людського фактора.
Відповідно до діючих стандартів пастустановки забезпечують автоматизацію контролю, регулювання та запису температури та положення перемикаючих клапанів.
Є можливість передачі даних на зовнішній комп'ютер (технолога, майстра, бухгалтерії і т.д.) з подальшим переглядом і роздруком архіву.
За завданням Замовника пастустановки ПОУ з контролерами з ПЗ «САТТІ» можуть бути легко вбудовані в загальнозаводську систему АСКТП.
Призначені для одночасного нагріву, пастеризації та охолодження молока, квасу, вина, пива та інш. харчових рідких продуктів у потоці.
|
Найменування | ПОУЕ-1,0 | ПОУЕ-1,5 | ПОУЕ-3 |
Продуктивність, л/год | 1000 | 1500 | 3500 |
Температура, °С | | | |
-продукту на вході | 6 | 6 | 6 |
-пастеризації продукту | 78+/-2 | 78+/-2 | 78+/-2 |
-продукту на виході без охолодження | 11 | 11 | 11 |
-продукту на виході з охолодженням | 4…6 | 4…6 | 4…6 |
Регенерація тепла, % | 93 | 93 | 93 |
Встановлена ??потужність, кВт | 24 | 36 | 48 |
Потужність у режимі пастеризації, кВт | 12 | 16 | 22 |
Час витримки, сек | 20 | 20 | 20 |
Габаритні розміри, мм | 2250х1300х1800 | 2500х1385х1810 | 2700х1450х2000 |
Маса, кг | 460 | 610 | 800 |
|
|
Найменування | А1 – ОКЛ - 5 | А1 – ОКЛ -10 |
Продуктивність, л/год | 5000 | 10000 |
Т продукту на вході ° С | 4 - 10 | 4 - 10 |
Т пастеризації продукту ° С | 76…80 | 78…80 |
Т продукту на виході без охолодження °С | 14…18 | 15…20 |
Т продукту на виході з охолодженням ° С | 2…6 | 2…6 |
Регенерація тепла, % | 90 | 88 |
Встановлена потужність, кВт | 10 | 12,5 |
Споживання пари, кг | 80 | 173 |
Споживання холоду (тепла, що відводиться), кВт | 117 | 174 |
Габаритні розміри, мм | 3000х1300х2000 | 3600х1500х2200 |
Маса, кг | 1000 | 1200 |
|
|
Кількість робочих секцій, шт | 5 |
Продуктивність по молоку, т/год | 1 | 3 | 5 | 10 | 15 | 20 | 25 |
Витрата пари в секції пастеризації, кг/год. | 12 | 30 | 45 | 90 | 135 | 180 | 225 |
Витрата пари в секції догріву, кг/год. | 40 | 105 | 165 | 330 | 500 | 660 | 830 |
Тиск пари, МПа | 0,3 |
Холодоносій | Холодна вода |
Температура холодоносія, °С | +0,5...+3 |
Витрата холодоносія, т/год | 2 | 6 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 |
Температура продукту, °С: |
- початкова | +4…+8 |
- на сепаратор | +38…+55 |
- пастеризації | +72…+95 |
- на виході без охолодження та догріву | +9…+14 |
- на виході з догріванням та з охолодженням | +4…+35 |
Час витримки, сек | 30 |
Регенерація, % | 94 |
Економія, в режимі термізації, кВт/год | от 200 до 4900 |
Споживання ел.енергії 380 В, кВт | 6 |
|
|
Пластини для пластинчастих теплообмінників (охолоджувачів, нагрівачів, пастеризаторів, рекуператорів, пастеризаційно-охолоджувальних установок)
- Пластина харчова нержавіюча сталь AISI 316
- Площа пластини 0,08 м2; 0,14 м2; 0,22 м2; 0,31 м2
- Розміри пластини
- Товщина пластини 0,5 мм
- Робочий тиск до 10 Атм
- Гумове ущільнення EPDM HT, температура до 150°С
Варіанти теплообмінників, що виготовляються з даної пластини:
підігрівачі, пастеризатори, охолоджувачі, рекуператори,
пастеризаційно-охолоджувальні установки.
Для замовлення теплообмінника заповніть ОПИТУВАЛЬНИЙ ЛИСТ.
|
|
|
|
Разработано "Deep Vision" |
|