Наше підприємство має багатий досвід у виготовленні ємнісного обладнання для різних галузей
промисловості: харчової (молочної, масложирової, кондитерської, плодоовочевої, хлібопекарської,
пивобезалкогольної), хімічної, косметичної, та фармацевтичної при приготуванні різних продуктів,
суспензій, емульсій та розчинів. Маючи в наявності сучасне обладнання та висококласних фахівців, ми
маємо можливість якісно та в короткі терміни виробляти ємності, що відповідають вимогам сучасного
ринку технологічного обладнання
Основою нашої роботи є ведення гнучкої політики у роботі з клієнтами, суть якої зводиться до
виробництва виробів у тому вигляді, який необхідний замовнику. Тобто ми не тільки виготовляємо серійні вироби,
а відштовхуємось і від конкретних запитів та потреб, щоб створити обладнання, якк максимально
задовольняє клієнта за технічними характеристиками, матеріалом виконання та якістю виконання швів і
поверхонь.
Якщо говорити про конкретні типи ємнісного обладнання, асортимент досить широкий. Ми
виробляємо:
- ЄМНОСТІ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ТА ЗБЕРІГАННЯ харчових продуктів (виробництво молочних продуктів, майонезу,
маргарину, соусів та ін);
- КУПАЖНІ ЄМКОСТІ (КУПАЖ – змішання різних харчових продуктів (вин, квасу, чаю, соків тощо)) в
певних співвідношеннях для покращення якості, отримання виробів певного типу та складу);
- СИРОПОВАРЮВАЛЬНІ КОТЛИ;
- ПРИЙМАЛЬНІ БУНКЕРИ;
- ЗМІШУВАЧІ;
- БАКИ;
- ЦИСТЕРНИ;
- НАКОПИЧУВАЛЬНІ ЄМНОСТІ;
- ЦИЛІНДРОКОНІЧНІ ТАНКИ (ЦКТ);
- ЄМНОСТІ для ГАРЯЧОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ (ГВП);
- ДЕЖІ для транспортування різних продуктів.
Ємності виробляються з перемішуючими пристроями – механічного типу та барботуванням.
До механічних пристроїв, що перемішують можна віднести різні рамні
мішалки та швидкохідні мішалки, вони можуть оснащуватися різними типами мотор-редукторів, перетворювачами
частоти обертання, таймерами. Самі робочі органи можуть бути рамні за потребою з донним опорним вузлом,
укомплектовані фторопластовими скребками та мають конфігурацію рами з додатковими лопатями (по
необхідності), що мають унікальну форму. Якщо це швидкохідний пристрій, що перемішує, то форму самого
робочого органу можна варіювати за формою та ефективністю перемішування.
Змішувач (mixer, blender) – обладнання для змішування рідких, пастоподібних
та сипучих компонентів у харчовій, хімічній, косметичній та фармацевтичній галузях при приготуванні
різних продуктів, суспензій, емульсій та розчинів.
На вимогу замовника комплектуються регулятором обертів мішалки, електронним блоком контролю
температури. Тип мішалки - на вимогу (рамна, зі скребками, якірна, лопатева, лопаті що обертаються в
протилежних напрямках, пропелерна, турбінна, шнекова тощо).
Також виробляються барабанні змішувачі періодичної та безперервної дії.
Змішування при барботуванні досягається шляхом подачі в ємність повітря (або
іншого газу необхідного за технологією) та розпилення його в нижній частині біля дна ємності. Бульбашки повітря (або
іншого газу) піднімаючись до поверхні, викликають переміщення маси продукту в псевдокиплячому стані з
ретельним його перемішуванням. Такий спосіб використовується у деяких видах купажних ємностей.
Залежно від технологічного процесу на додаток до пристроїв, що перемішують, встановленим на ємності можна
додати зовнішні гомогенізуючі установки різної конфігурації.
На нашому виробництві ми виготовляємо різні за конфігураціями та оснащенням ємності з параметрами необхідними
замовнику. Ви маєте можливість обговорити з нашими фахівцями: габаритні розміри (висоту; діаметр),
геометричний та робочий об'єм, тип перемішуючого пристрою, необхідність встановлення теплообмінної та (або
) теплоізолюючої сорочки, а також побажання за додатковими опціями (люки, оглядові вікна для візуального
контролю за процесом, що відбувається в ємності, підсвічування, мірні трубки, миючі головки, запобіжні клапани,
місця розташування сполучень з обв'язкою).
Залежно від наявності тих чи інших видів теплоносіїв у замовника, ємності можуть бути оснащені сорочкою обігріву
як з використанням пари або гарячої води, так і електричними ТЕНами, виконаними з нержавіючої сталі.
Автоматизація технологічних процесів може здійснюватися шляхом встановлення різних датчиків (температури,
об'єму, ваги) систем автоматичного контролю та керування, які в сукупності керують нагріванням шляхом
включення/вимкнення блоку ТЕНів або таких виконавчих пристроїв як соленоїдні клапани, що керують подачею теплоносія.
Охолодження також може здійснюватися різними типами холодоагентів (крижана вода, розсіл тощо).
Використовувані матеріали вибираються виходячи з потреб конкретного замовника і можуть змінюватись від
звичайних типів нержавіючої сталі 08Х18Н10 12Х18Н10Т та їх імпортних аналогів AISI 304 та AISI 321, до сталей з
підвищеним вмістом титану, молібдену і т.п.
Ємності можуть мати сферичні, конічні або плоскі дно та кришку. Кришка може бути цільнознімною, або такою що
відкидається на петлях на 1/2, 1/3 частини площі. За бажанням замовника у корпусі ємності можуть бути встановлені
технологічні люки або заглушки з фланцевим з'єднанням для обслуговування внутрішніх поверхонь.
Нарешті ємності з великим обсягом можуть укомплектовуватись сходами та технологічними майданчиками для
спрощення їх обслуговування.
Обв'язування трубопроводами, прокладання трубопроводів
Наша організація має великий досвід монтажу технологічного обладнання, виробничих ліній, трубопроводів (нерж.
сталі AISI, Ст.3 і т.д.) для харчової промисловості (молочної, олійно-жирової), парфумерної та ін.
Монтаж трубопроводів здійснюється в режимі "подвійний газ" або з "піддувом" (з внутрішнім формуванням шва), також
використовується спеціальна травильна паста для обробки місць, де неможлива подача газу всередину
елементів, що зварюються. Обробка зварних швів відбувається як зачищення нейлоновими колами, так і кислотою.
Якість виконуваних робіт забезпечується завдяки сучасному обладнанню фірм GYS і GEORG FISCHER.
У найкоротші терміни та з швидким реагуванням проведемо будь-які види робіт за вашим запитом. Здійснюємо
монтажні роботи у регіонах.